Hoezen

Geautomatiseerde inhoesmachines van Terra International werken alleen met speciale Terra hoezen die geschikt zijn voor machinaal gebruik. Terra hoezen zijn zowel voor planten als bloemen verkrijgbaar in verschillende maten. En tegenwoordig zijn die niet alleen verkrijgbaar in folie (BOPP / CPP) maar ook in FSC® papier!  

De Terra hoezen worden ontworpen en geproduceerd door onze zusterbedrijven Dillewijn Zwapak en Broekhof die onderdeel zijn van Koninklijke Paardekooper Group. Zij kunnen zelfs speciaal voor u een exclusief ontwerp maken in de eigen designstudio.

Terra hoezen zijn zowel in de webshops van Dillewijn Zwapak en Broekhof te bestellen als via de afdeling verkoop. Zij kunnen u ook adviseren over bijvoorbeeld de meest geschikte maat voor uw gewassen.

Hoezen

Voorbeelden van de mogelijkheden

Hoezen
Hoezen

Folie

Hoezen
Hoezen

Papier

Hoezen
Hoezen

Met uw eigen bedrukking

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang