Bloemen inhoesmachine

De bloemen inhoesmachines van Terra kenmerken zich door betrouwbaarheid en netheid van werken. De machines kunnen zowel CPP, BOPP als papieren hoezen verwerken. De inhoescapaciteit is 1.200 tot maximaal 4.000 bossen per uur afhankelijk van type machine en bloem. De inhoesmachine is beschikbaar voor zowel tros-, pluis-, en santini- chrysanten als ook de roos, lelie, tulp en boeket bloemen. 

De machine is uit te breiden met verschillende extra’s. Zo is het mogelijk om de bloemen automatisch te laten sorteren. Dit kan door middel van een camerasysteem of een weegband. Ook het automatisch binden van de bossen met tape en het bestickeren van de hoezen valt binnen de mogelijkheden. 

Bloemen inhoesmachine

Onze partners

Wij werken nauw samen met Dillewijn Zwapak. Deze firma helpt u graag bij het leveren van uw bloem- en boekethoezen en overige verpakkingen. Ook kunnen zij een passend ontwerp voor u realiseren.
voor meer informatie: www.dillewijnzwapak.nl

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen