Planten inhoesmachine

De potplant inhoesmachine van Terra veroorzaakte in 2005 een ware revolutie in het inhoezen van potplanten. Het is de eerste inhoesmachine die op gecontroleerde wijze een potplant in kan hoezen. Zonder valbeweging, dus zonder toevalligheden en op een nette manier. 

Afhankelijk van het type machine en plantensoort is de maximale verwerkingssnelheid 3.000 planten per uur. De machine is beschikbaar voor de kalanchoë, chrysant, orchidee, begonia, roos en calandiva. Geschikt voor potmaten vanaf 7 tot maximaal 17 centimeter diameter. Het is mogelijk om een sticker op pot of hoes aan te brengen. 

De potplant inhoesmachine kan gecombineerd worden met een systeem waarbij planten automatisch worden aangevoerd en, na inhoezen, weer worden afgevoerd in trays. 

Planten inhoesmachine

Onze partners

Wij werken nauw samen met Dillewijn Zwapak. Deze firma helpt u graag bij het leveren van uw bloem- en boekethoezen en overige verpakkingen. Ook kunnen zij een passend ontwerp voor u realiseren.
voor meer informatie: www.dillewijnzwapak.nl

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen