OUD-BEIJERLAND, 1-10-2021 – Koninklijke Paardekooper Group, eigenaar van Paardekooper en Broekhof, versterkt haar positie in de sierteeltsector. Het familiebedrijf in verpakkingen heeft per 1 oktober Van Dillewijn Group overgenomen, onder andere eigenaar van Dillewijn Zwapak.

Koninklijke Paardekooper Group is inmiddels 100% eigenaar en heeft alle aandelen overgenomen van de huidige eigenaren. Ook de recent overgenomen Alflora winkels vallen nu onder Koninklijke Paardekooper Group, evenals de bedrijfsonderdelen Terra International, Vaselife International en Synpro Moulding. Deze onderdelen zijn toegevoegd aan de horti-divisie van Paardekooper, maar vooralsnog blijven zij onder de huidige bedrijfsnaam opereren.

Paardekooper is een familiebedrijf met ruim 100 jaar historie en ervaring in verpakkingen en levert behalve verpakkingen voor de sierteeltsector ook aan retail, industry (food en non food), food service-klanten en de AGF-sector. Van Dillewijn Group bestaat 85 jaar en is van oorsprong eveneens een familiebedrijf. Ook zij leveren verpakkingen, bloemisterij-artikelen en decoratiematerialen voor de sierteeltsector. Door de overname groeit Koninklijke Paardekooper Group tot een organisatie met ongeveer 1.000 medewerkers en 420 miljoen euro omzet per jaar.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang